NemLiving - gør livet nemmere! Velkommen til NemLiving!
 

Tak fordi du har valgt at besøge vores webshop!

NemLiving.dk startede som webshop i 2014, som ”lillesøster” til vores første webshop NemPapir.dk. Formålet med den nye webshop var og stadigvæk er at have større fokus på de private forbrugere ved at udvide sortimentet med masser af spændende varer, som du normalt ikke finder i andre butikker: til boliger – møbler, interiørartikler, køkkentilbehør, mm., til børn – kvalitetsvarer til skolebørn mm., samt fritid – cykler mm. – vi stadig prøver at finde nye og interessante produktkategorier, som vi løbende tilføjer vores udvalg.

For at realisere dette har vi lavet gode samarbejdsaftaler med leverandører både fra ind- og udland. Da vi har et meget bredt sortiment med komplekse varer, som cykler og møbler, gør det praktisk umuligt og omkostningstungt at have det hele på sit eget lager. Derfor har vi udviklet et velfungerende logistik set-up, som giver os mulighed for at sende varer fra flere forskellige lagre, inklusiv vores eget, cykelproduktion i Holland, samt grossisternes lagre både i ind- og udland. Ren praktisk betyder det at din bestilling kan komme fra flere forskellige steder. Vi har brugt flere år på at finde de bedste leverandører, der har samme mindset som os, hvor kunden altid er i centrum. Uanset hvilket lager dine varer vil komme fra kan du stadigvæk til enhver tid regner med at vi vil gøre vores bedste for at sikre din tilfredshed med dit køb!

Trods vokseværk i vores forretninger prioriterer vi stadigvæk personlig kundeservice højt. Derfor når du ringer til os er det oftest Ole du vil komme til at snakke med, hvor Vera har mere kundekontakt via sociale medier, nyhedsmail, osv.

Udover dette har vi følgende fordeling af vores ansvarsområder:

Ole – kundeservice, telefoniske og skriftlige henvendelser, leverandør kontakter, indkøb, økonomi, lagerstyring mm.

Vera – sociale medier, design, skriftlige henvendelser, økonomi og regnskab, indkøb mm.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os enten på telefon eller skriftligt, hvis du er i tvivl om noget, har kommentarer eller andet. 

Miljøpolitik

 

Hos NemLiving.dk arbejder vi på at fremme miljøet og det gør vi aktivt! Vi indretter vores arbejdsprocesser så vi sparer på de naturlige ressourcer. Vi har blandt andet investeret i en papmakuleringsmaskine, der kan bearbejde papkasser fra vores leverandører, som ikke kan bruges til nye forsendelser, til beskyttelses materiale, der bliver brugt i vores pakker for at beskytte dine varer mod slag og ridser. Når du modtager din pakke fra os vil du ofte finde dette som ligger rundt om dine varer. På den måde minimerer vi brugen af kemisk fremstillede beskyttelsesmaterialer og mindsker dermed industriel miljøbelastning. Genbrugt pap er samtidig et let nedbrydeligt materiale, der enten kan genanvendes eller nedbrydes i naturen. 

 


Job hos os

Vi har pt ingen ledige stillinger, men du er alligevel velkommen til at sende din ansøgning til os, så du kan komme i betragtning, hvis vi skulle søge nye ansatte. Søger du en praktikplads er du meget velkommen til at kontakte os, uanset om du har brug for praktikpladsen i forbindelse med dine studier eller som ledig.


Hvis du er blogger / influencer
Vi får dagligt henvendelser fra bloggere og influencere - tusind tak for den store interesse! Desværre kan vi ikke indgå et samarbejde med dem alle. Derfor, og også grundet vores travlhed, vil vi kun besvarre de henvendelser, der har vores interesse.


 

NemLiving.dk v/ Ole Stensgård Pedersen 

Norsvej 20 
7700 Thisted
tlf. 60751362
e-mail: nemliving@nemliving.dk
CVR: 15104287
SE: 33476566

 

Bank: 
Sparekassen THY  
Storetorv 1
7700 Thisted
tlf. 99195000
Reg.nr. 9090 konto nummer  0002306735

Telefontid: 9.00-17.00 Man-Fre